top of page

Ik wil Capital S boeken, en nu?

01

Eerste Contact

​U heeft ons gezien op de kust van Zuid-Frankrijk, de bruiloft van uw zus, Koningsdag of simpelweg op Google. Om meer te weten te komen kunt u bij deze stap altijd telefonisch contact opnemen met onze boeker via info@monkeyman.nl. U geeft globaal door wat u in gedachte had en wordt geadviseerd over dingen als; set lengtes, techniek keuze en globale planning.

02

Beschikbaarheid & Offerte

Een telefoontje met Mats zal altijd eindigen in het verzoek om alle vragen en informatie die u had op de mail te zetten. Vanaf hier wordt de Soul-Machine in werking gezet. De beschikbaarheid van al onze muzikanten wordt opgevraagd, offertes voor vervoer, techniek en onze technicus worden opgevraagd (op basis van de zaal en de afstand), zodat we u zo snel mogelijk van een complete offerte kunnen voorzien.

03

Prijsafspraak & Contract

Hoewel onze kosten vaak vast staan en niet erg makkelijk zijn om veranderingen in aan te brengen, vinden wij het belangrijk om mee te denken met onze opdrachtgevers als het aankomt op de financiën. We proberen er altijd voor te zorgen om het feest door te laten gaan. We zorgen er voor dat alle afspraken vast worden gelegd in een juridisch kloppend contract.

04

Logistiek

Na het tekenen van het contract is het tijd voor de logistiek. Om dit voor elkaar te krijgen belt u met onze technicus, Bas Rosenboom. Bas weet als de beste een draaiboek te maken die voor iedereen zin heeft. Welke gear is er allemaal nodig?Wanneer moet het stil zijn? Wanneer eet de band? Hoe snel bouwen we op/af? Op al deze vragen en meer heeft Bas het beste antwoord!

05

Feest!

Zodra de antwoorden zijn gevonden is het tijd voor feest, dit onderdeel verloopt altijd het meest soepel voor u. De Soul-Machine is hard aan de slag, er wordt gedanst, gelachen en soms gehuild, al proberen wij dat laatste in te perken tot een emotioneel minimum.

06

Afhandeling

De precieze reiskosten worden achteraf berekend op basis van benzine verbruik, vervolgens zorgt onze financiële zangeres (Tanna) dat de factuur via de mail bij u op de spreekwoordelijke mat komt. U kunt het vervolgens binnen een aantal weken online betalen. Als alles rond is krijgt u een kort belletje van Mats, dit is voor ons een feedback moment zodat we u in de toekomst nog soepeler kunnen helpen!

bottom of page